Kunstgras huren?

Bij Heesters Kunstgras is het ook mogelijk om kunstgras te huren. Kunstgras wordt regelmatig ingezet tijdens beurzen of evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk om het te gebruiken als ondergrond bij feestjes. Door het te gebruiken als vloerkleed krijgt de plek direct een frisse en verzorgde uitstraling. Daarnaast voelt het een stuk warmer aan dan een betonnen of stenen ondergrond. Wij verhuren kunstgras door heel Nederland en België. Het is mogelijk om het kunstgras af te halen, maar wij kunnen deze ook voor jou komen leggen op de gewenste locatie. 

De afmetingen van de kunstgrasmatten zijn variabel. Dit wordt altijd in overleg kortgesloten. Het huren van kunstgras kan al vanaf €3,- per m2 per dag, inclusief BTW. 

Deze prijs is tot stand gekomen op basis van:

  • Het kunstgras wordt een dag van te voren afgehaald op de Industrieweg 12 in Bergeijk.
  • De dag na het evenement wordt het weer schoon en droog teruggebracht.

Wanneer het kunstgras gelegd dient te worden, zal hier een meerprijs voor vervoer en legkosten bijkomen. Dit is afhankelijk van de grootte en de locatie. Om zeker te zijn van de prijs en misverstanden te voorkomen, willen we je vragen om een offerte aan te vragen met de gewenste opties. Wij zullen dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact leggen. Vragen? Neem gerust contact met ons op! 

afbeelding kunstgras verhuur

Offerte aanvragen