Provincialeweg Veldhoven

 
Opdrachtgever: BMV Veldhoven
Grondwerk: Eigen beheer

Onlangs hebben we deze appartementen aan de Provincialeweg te Veldhoven voorzien van kunstgras. Bij deze tuinen is er gekozen voor het type kunstgras Boston

Werkzaamheden

Bij dit project hebben we ook het voorbereidingswerk uitgevoerd. We zijn gestart met het verwijderen van het onkruid. Vervolgens hebben we de vier tuinen uitgegraven en voorzien van betonbanden. Hierna hebben we alles opgehoogd met betongranulaat.

Installatie kunstgras

Na het egaliseren voorzien we de tuinen van drukverdeeldoek. Vervolgens rollen we het kunstgras uit en plakken dit waar nodig aan elkaar. Het geheel wordt ingestrooid met instrooizand wat ervoor zorgt dat de vezels goed overeind blijven staan. Waar nodig plaatsen we kunstgrashaken, zodat de mat vast blijft liggen. 

 

Afronden grondwerk

Na het ophogen met betongranulaat verdichten en egaliseren we de tuinen. Hierdoor verzakt het kunstgras in de toekomst niet en krijgt het een strakke uitstraling. 

OPLEVERING & RESULTAAT

Na alle werkzaamheden leveren wij het project op aan de opdrachtgever en kunnen de bewoners genieten van de nieuwe aangelegde tuinen.

Boston afbeelding sfeerfoto

Benieuwd of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem snel contact op via de contactpagina. 

Contact