Glow in the dark midgetgolfbaan

 
Opdrachtgever: Lakes Leisure Bergen op Zoom

Onlangs hebben wij de midgetgolfbanen bij Crazy-Golf Bergen op Zoom gerenoveerd met nieuw kunstgras. Bij deze banen is er gekozen voor het type kunstgras – Universal. De klant wilde dat de baan zo min mogelijk gesloten werd voor bezoekers. Daarom hebben we van maandagochtend tot woensdag ochtend gewerkt, zodat de baan woensdagmiddag weer geopend kon worden! 

Werkzaamheden

Bij dit project hebben we over het bestaande (oude) tapijt gewerkt. We hebben hiervoor gekozen, omdat het tapijt volledig in de banen verwerkt was, waardoor verwijderen geen optie was. Elke baan hebben we voorzien van nieuw kunstgras, type: Universal

Gebruikte materialen

Voor dit project heeft de klant gekozen voor Universal 12. Dit type kunstgras is leverbaar in 9 verschillende kleuren. Bij deze banen hebben we gekozen voor de kleur zwart. Dit kwam mooi uit in combinatie met de ‘Glow in the dark’. Universal heeft een korte, sterke vezel (12mm), waardoor de ballen goed over het kunstgras rollen.

Naast midgetgolfbanen, is dit kunstgras ook geschikt voor andere sporten!

OPLEVERING & RESULTAAT

Na alle werkzaamheden leveren wij het project op aan de opdrachtgever en kunnen de bezoekers weer genieten van het spelen op de Crazy-Golf Bergen op Zoom banen!

Project midgetgolfbaan renovatie Heesters Kunstgras

Benieuwd of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem snel contact op via de contactpagina. 

Contact