RUILEN & RETOURNEREN

Heesters Kunstgras vindt het belangrijk dat de klant 100% tevreden is, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat een geleverd product niet bevalt. 

Retourneren van pakketten

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op: Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@heesterskunstgras.nl. Het verloop zal als volgt gaan:

  • Wij zullen z.s.m. een retourformulier toezenden per mail, met daarin een uniek retournummer.
  • Je vult het formulier volledig in.
  • Je voegt het formulier toe aan het te retourneren pakket.
  • Bied het pakket aan bij een PostNL Pakket. 
  • Kosten voor het retour zenden aan Heesters Kunstgras zijn voor rekening van de klant.
  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. 
Let op: Goederen die zijn geretourneerd zonder een bijgevoegd retourformulier komen niet in aanmerking voor volledige of gedeeltelijke restitutie van gelden.